Nextcloud – zarządzanie usuniętymi plikami

Zarządzanie usuniętymi plikami Usunięcie danego pliku lub folderu nie jest równoznaczne z jego całkowitym usunięciem. Usunięte pliki lub foldery są przenoszone do Kosza. Aby całkowicie usunąć dany plik lub folder należy przejść do Kosza i tam go permanentnie usunąć. Pliki lub foldery znajdujące się w Koszu, są także automatycznie usuwane stamtąd, w celu zapewnienia miejsca […]

Czytaj dalej